Anda tengah cari produk yang boleh legakan sakit belakang?

Setiap kali nak duduk, berjalan dan mahu buat kerja, bahagian belakang jadi terlalu sakit?

... Sampai anda rasa terseksa untuk menjalani kehidupan seharian?

Ketahui mana satu masalah sakit belakang anda, dan gunakan satu-satunya produk yang boleh melegakan sakit belakang dalam masa kurang 3 minit.

"Lepas spray Biobax, bila jalan dah tak sakit. Sakit pinggang pun tak sakit."

Nama saya Muhammad Deesamri.

Saya dalam misi untuk membantu minimum 20,000 rakyat Malaysia supaya melegakan rasa sakit belakang yang membelenggu kehidupan seharian mereka.

Saya tak main-main.

Baru-baru ini, saya ada buat sebuah survey untuk mengetahui betapa seriusnya masalah sakit belakang ini pada majoriti rakyat Malaysia.

Anda mungkin mempunyai cerita yang sama seperti mereka.

"2 kali spray dah hilang sakit belakang."

Macam mana anda boleh ada sakit belakang?

Berdasarkan kajian survey yang kami buat, rata-rata yang mempunyai masalah sakit belakang adalah disebabkan:

1) Scoliosis.

2) Tempat tidur yang tidak sesuai dengan postur badan.

3) Pernah terjatuh teruk atau selalu terjatuh akibat kerja atau bersukan.

4) Menjaga anak seperti selalu dukung, kurang rehat, menyusu pada waktu malam dan tidur mengiring sepanjang malam.

5) Angkat barang yang berat dengan postur yang salah.

6 Kategori manusia yang menjalani kehidupan seharian yang sukar kerana sakit belakang.

"Sakit betis dah sembuh."

Anda berada dalam kategori mana satu?

Ini adalah perkongsian sebenar mereka yang mengalami sakit belakang serius kepada kami, sehingga memberi kesan yang teruk pada kehidupan seharian:

KATEGORI 1: Bangun tidur tak segar, hilang mood!

"Setiap kali saya bangun tidur rasa tak segar, sukar untuk angkat barang dan dukung anak." - Farah.

KATEGORI 2: Tak boleh lagi main suka lasak.

"Saya tidak boleh lagi lasak bersukan seperti sebelum ini." - Mal.

KATEGORI 3: Sakit bila bersukan terlalu lama.

"Saya akan sakit belakang apabila bersukan terlalu lama." - Alif Aiman.

KATEGORI 4: Sakit belakang sampai terpaksa berhenti berjalan.

"Kadang-kadang belakang terlalu sakit sampai terpaksa berhenti berjalan." - Hafidz.

KATEGORI 5: Cepat penat!

"Saya rasa cepat penat." - Azhar.

KATEGORI 6: Sakit dan terseksa setiap kali duduk atas kerusi.

"Setiap kali saya duduk atas kerusi, saya rasa sakit dan terseksa." - Azree.

Biobax - Spray, Sapu, Sedap.

"Sakit lutut mak dah sembuh."

Memperkenalkan satu-satunya produk yang saya berani recommend untuk melegakan sakit belakang.

Ya, sekurang-kurangnya ia dapat buat anda tarik nafas lega dan happy selepas spray.

Nama produk ini, Biobax.

Terdapat 3 langkah untuk guna Biobax:

1) Spray 2 kali pada tapak tangan.

2) Sapu pada bahagian belakang yang sakit.

3) Bukan saja rasa lega dalam masa kurang 3 minit. Malah anda juga akan rasa tenang kerana ia mempunyai bau aromaterapi yang menyenangkan.

Bahan-bahan Biobax?

"Sakit pinggang saya dah lega."

Kan saya cakap tadi saya berani recommend Biobax?

Pertama, sebab saya sendiri guna sampai hari ini.

Kedua, memang berkesan.

Ketiga, bahan-bahannya 100% selamat, halal dan dirumus khas untuk melegakan sakit belakang.

1) Eucalyptus Oil.

2) Habbatus Sauda.

3) Olive Oil.

4) Za'faran.

5) Lemon Grass.

6) Halia Bara.

7) Kaffir Lime.

8) Pappermint.

9) Menthol Crystal.

Kalau beli 1 hanya RM85 saja. Tapi anda rugi gila sebab...

  1. Tak dapat diskaun RM10+.
  2. Tak dapat money back guarantee.
  3. Tak dapat free postage.

Kalau beli 2, harga hanya RM75 satu.

"Sakit belakang berkurangan."

  1. Dapat diskaun RM20 (Harga asal RM170, dapat harga diskaun RM150 saja).
  2. Dapat 14 hari money back guarantee.
  3. Dapat free postage (Bernilai RM7).
  4. Boleh simpan 1 botol di rumah dan standby 1 botol untuk bawa pergi kerja / beriadah.

LANGKAH 1: Nak beli 1 botol atau 2 botol terus?

Boleh lakukan pembelian 1 botol (RM85) atau 2 botol terus (RM150 saja) menerusi akaun bank berikut:

Maybank - 5699-8110-6477
(FN Global Resources Sdn Bhd
)

Syarikat ini syarikat sah berdaftar dengan SSM (1173056-P). Anda boleh lakukan sebarang tindakan undang-undang jika saya melakukan sebarang aktiviti penyelewengan.

LANGKAH 2: Selepas bayar, Whatsapp bukti bayaran kepada kami.

Dah bayar?

SMS kami dan Whatsapp maklumat berikut ke nombor:

+6019-9029195 (En.Sam).

1) Nama penuh.

2) Alamat penuh untuk penghantaran botol Biobax.

3) Bukti pembayaran.

LANGKAH 3: Tunggu kami hantar produk ke alamat anda.

Kami akan respon dalam masa 12 jam dan lakukan penghantaran pada keesokan hari.

Selepas hantar produk, saya sendiri akan Whatsapp anda tracking number pos laju.

Ada soalan tentang Biobax?

SMS / Whatsapp saya di +6019-9029195 (En. Sam).

Saya akan berusaha respon dari pukul 9 pagi hingga 6 petang.

- Pegawai Khidmat Pelanggan Biobax,
Muhammad Deesamri

Misi membantu 20,000 rakyat Malaysia yang sakit belakang.